. .

Functions:

The page is printed

Tilaus ja seuranta nopeasti ja varmasti

mySCHENKER-verkkopalvelu

MySCHENKER-verkkopalvelussa kaikki sähköiset palvelut ovat helposti yhdessä paikassa. Lisätietoja tunnusten tilaamisesta saat myynnin yhteyshenkilöltäsi tai palvelunumerosta 010 520 01.

Sopimusasiakkaiden omasta verkkopalvelusta löydät aikataulut, näet hinnat, teet tilaukset sekä seuraat tilauksiasi ja lähetyksiäsi. Aikaa säästyy ja tiedot ovat entistä varmemmin oikein.

Uusin innovaatio mySCHENKER-verkkopalvelussa on Monitilaus-palvelu, jolla voi tehdä useamman lähetyksen kuljetustilauksen yhdellä kerralla. Näppäilyvirheiden mahdollisuus vähenee, koska ohjelma tarkistaa tilausten perustiedot ja huomauttaa mahdollisista epäloogisuuksista.

Monitilauksen kautta voi myös tulostaa rahtikirjan ja osoitelaput joko yksittäin tai kaikkiin lähetyksiin yhdellä kerralla. Rahtikirjatiedot voi lähettää sähköisesti, vaikka ei tekisikään tilausta samassa yhteydessä.

Teknisesti Monitilaus on keveämpi ratkaisu, kuin EDI-yhteydet, eikä se edellytä mittavia ohjelmointikustannuksia. Tilaus tallennetaan mySCHENKER-palveluun yhtenä määrämuotoisena tekstitiedostona, joka muodostetaan asiakkaan omassa järjestelmässä.

Sopimusasiakkaille Monitilaus tarjoaa nopeampaa tilausmenettelyä, automaattisesti oikoluettuja tilaustietoja ja helpompaa kuljetusasiakirjojen tuotantoa.

Tilaa tunnukset

MySCHENKER-verkkopalvelun käyttäjätunnukset tehdään asiakasyrityksen pääkäyttäjälle, joka pystyy luomaan yrityksensä alikäyttäjille omat tunnukset. Lisätietoja tunnusten tilaamisesta saat myynnin yhteyshenkilöltäsi tai myynnin palvelunumerosta 010 520 01.

Päivitetty: 17.06.2011

Sivun alkuun